Після фінального матчу на Кубок Першого каналу з "Шахтарем", в якому кияни перемогли в післяматчевій серії пенальті, президент "Динамо" Ігор Суркіс виглядав настільки щасливим, ніби його команда щойно виграла Лігу чемпіонів, пише газета "Спорт-Экспресс".

"Ми, якщо відверто, не ставили перед командою завдання завоювати головний приз за всяку ціну. Турнір розглядався з позиції підготовки до весняної частини сезону, і головною метою був не результат, а створення нової команди. Мені здається, є всі передумови для досягнення цієї мети", відзначив Суркіс.

Президент клубу повідомив, що має намір продовжити контракт з Сергієм Ребровим, якого визнали кращим гравцем Кубка Першого каналу.

Відео дня

 "Ребров підтвердив, що він професіонал до самих кісток. На відміну від багатьох молодих партнерів по команді він не дозволяє собі в ході сезону порушувати режим, не привозить з відпустки ані грама зайвої ваги. Останнім часом його переслідували травми, але я переконаний, що при новій системі підготовки вони обходитимуть нашого лідера стороною. Відкрию секрет: через чотири місяці у нього закінчується старий контракт, і ми з ним домовилися, що після повернення до Києва підпишемо нову угоду - ще на півтора роки", сказав Ігор Суркіс.