Олександр Усик чекає рішення щодо наступного бою / фото BoxingScene

Боксер Олександр Усик у соцмережі нагадав про себе Всесвітній боксерській організації (WBO).

Усик, який є обов'язковим претендентом WBO на бій з чемпіоном, спершу не отримав поєдинок з Ентоні Джошуа, а потім під питанням опинився і бій з Джо Джойсом. Хто з них стане його наступним суперником - поки невідомо.

В "stories" в Instagram Усик опублікував колаж, на якому сидить на лавці, а поруч з ним - відомий персонаж з мемів "Ждун".

Відео дня

При цьому Усик великими літерами написав "WBO" і "Чекаю".

instagram.com/usykaa

Читайте такожУсик в церковному вбрані привітав з Великоднем (фото)

Наступний бій Усика: що відомо

  • WBO дозволила чемпіону світу Ентоні Джошуа ще раз відкласти обов'язковий захист титулу проти українця Олександра Усика і санкціонувала бій британця з Тайсоном Ф'юрі.

  • При цьому WBO санкціонувала бій Усика за титул "тимчасового" чемпіона з британцем Джо Джойсом (12-0, 11 КО). А переможець повинен зустрітися з переможцем бою Джошуа - Ф'юрі.

  • Однак, за словами промоутера Усика Олександра Красюка, домовитися про бій за "тимчасовий" титул неможливо, поки немає домовленості про бій за основний титул між Джошуа і Ф'юрі. А поєдинок двох британців все ще не затверджений остаточно.

  • 2 травня в команді Усика заявили, що бій Джошуа - Ф'юрі може не відбутися. В такому випадку Джошуа доведеться провести обов'язковий захист проти Усика.

  • "Чекаємо офіційного листа від WBO про поєдинок Джошуа - Усик. Рішення буде за Джошуа: залишати титул вакантним або все ж захищати його проти Олександра Усика", - заявив Красюк.