Олександр Усик переміг Дерека Чісору за очками / фото twitter.com/MatchroomBoxing

Український боксер Олександр Усик у Лондоні провів свій другий бій у суперважкій ваговій категорії, перемігши британця Дерека Чісору.

Читайте такожЧісора після бою пригостив Усика гамбургерами (фото, відео)

Бій Усика не залишив байдужим багатьох українських і зарубіжних фанатів боксу. У мережі активно обговорюють перемогу українця і його перспективи в суперважкій ваговій категорії.

Відео дня

Український борець Жан Беленюк в Instagram написав:

"Складний бій для Саші! Видно як йому важко було, особливо в перших раундах! Саша проявив справжній бійцівський характер! Справжній чемпіон! Звичайно, в суперважкому дивізіоні зовсім інші реалії, на мій погляд, трохи не вистачало потужності, різниця в 16 кг дуже била в око, але Саня впорався і зробив це блискуче! Вітаю всіх українців з цією надважливою перемогою!".

false

Експерт боксу, журналіст talksport.com Адам Каттералл: "116-112 на моїх записках. Це називається не бійка, це називається бокс. Він майстер. Бик проти матадора".

false

Думка українських уболівальників

false
false
false
false
false
false

Думка зарубіжних фанатів

"Мій улюблений боксер, але, думаю, цей бій довів, що він не супертяж".

false

"Великий фанат Усика ще з часів Олімпіади. Однак, грунтуючись на цьому бою, хоча він і виглядав чудово і здобув перемогу, очевидно, що у нього немає розмірів і сили, необхідних для суперважкого дивізіону, щоб потурбувати Джошуа або Ф'юрі". 

false

"Стиль Чісори набагато складніше для Усика, ніж стиль Джошуа. Я думаю, Усик більше досягне успіху проти Джошуа".

false

Усик - Чісора: підсумки бою