Валерій Бондаренко дуже хотів зіграти з командою, в якій провів два роки / shakhtar.com

Очікуваннями від центрального матчу 19-го туру УПЛ «Шахтар» – «Олександрія» поділився захисник «гірників» Валерій Бондаренко

– Осінню частину сезону ти завершував у складі «Олександрії», весняну починаєш в розташуванні «Шахтаря». Хотілося б зіграти з колишнім клубом? Відчуття двоякі: з-за перебору жовтих карток?

- На жаль, пропускаю цей матч. Дуже хотів зіграти з командою, де провів два роки, але доведеться дивитися поєдинок на трибуні. Вболівати буду за «гірників», тому що зараз я футболіст «Шахтаря». Однак бажаю «Олександрії» в подальшому досягти поставлених завдань в поточному сезоні, - зазначив гравець в інтерв'ю офіційному сайту ФК Шахтар.

Відео дня

– Які сильні сторони суперника?

– «Олександрія» сильна колективом, дуже організована в обороні, хлопці б'ються один за одного на полі. У складі є хороший форвард Артем Сітало, який виграє багато боротьби, забиває важливі м'ячі. У центрі Андрій Запорожан і Банада злагоджено діють, давно виступають разом. Також варто побоюватися швидких флангових хавбеків.

– За рахунок чого підопічним Володимира Шарана вдалося увійти в трійку претендентів на медалі?

– Думаю, за рахунок згуртованості команди. Хлопці викладаються на полі, намагаються виконувати всі вимоги головного тренера, що і приносить результат.

– «Шахтар» вже провів два офіційних поєдинки, «Олександрія» тільки сьогодні повертається зі зборів. На чиєму боці перевага?

– Якщо говорити про фізичних кондиціях, то я знаю, наскільки добре Володимир Шаран готує футболістів на зборах. Вважаю, що «Олександрія» буде в чудовій формі. У психологічному плані «Шахтар» буде почувати себе набагато впевненіше, тому що провів два офіційні матчі, плюс ми граємо на домашньому стадіоні, а це важливий фактор.

Як повідомляв УНІАН, матч Шахтар - Олександрія відбудеться в понеділок, 25 лютого. Початок гри - о 19.00.