Василь Кобін у свій час грав і за Шахтар і за Карпати / metalist.ua

Колишній гравець «Карпат», «Шахтаря» і збірної України Василь Кобін поділився очікуваннями від майбутнього у неділю в Харкові матчу між його колишніми командами:

- Я думаю, що «Шахтар» переможе, тому що команда у них більш зіграна і збалансована. Плюс, «Шахтарю» не можна втрачати очки. Зараз вже пішли гри за чемпіонство. Я не думаю, що «Шахтар» хоче ближче підпустити до себе «Динамо», зазначив Кобін у коментарі сайту XSPORT.ua.

- Чи варто чекати забитих голів від Шведа в матчі проти «Шахтаря»?

Відео дня

- Мар'ян показує яскраву гру, у нього нестандартне мислення. Він може забити «Шахтарю», але забиті голи не зараховуються в турнірну таблицю, вони не конвертуються в бали. Якщо «Карпати» програють «Шахтарю» з рахунком 3: 1 або 3: 2 або 4: 1 в таблицю окуляри все одно не підуть. У Мар'яна будуть шанси забити, тому що він зараз набрав хорошу форму. Також у нього є стимул - поїхати в «Селтік» в хорошій формі. Я думаю, що шанси у нього, звичайно, будуть.

- З урахуванням того, що «Карпати» будуть грати у другій шістці, де команди слабкіше, зможе Швед наздогнати Мораєса в бомбардирських перегонах?

- Напевно, немає. На мою думку, краще грати в першій шістці, тому що команди там більше атакують, вони більш професійні, ніж у другій шістці, де команди більше думають про оборону. Я думаю, що Мораєс заб'є ще 10 голів у верхній шістці.

Нагадаємо, матч «Шахтар» - «Карпати» пройде в Харкові на ОСК «Металіст» 10 березня.