Шахтар допоміг вболівальнику і придбав інвалідний візок / shakhtar.com

10 березня перед грою з «Карпатами» воротар «гірників» Андрій Пятов і капітан Тайсон відразу по приїзді на стадіон вирушили до поля, де зустрілися з уболівальником і від імені всієї команди вручили йому подарунок – універсальну інвалідну коляску.

Олексій Москаленко – інвалід I групи. Через остеопорозу він змушений пересуватися на інвалідному візку. Однак, будучи відданим уболівальником «Шахтаря», Олексій незважаючи ні на що відвідує майже кожен домашній матч «оранжево-чорних» на ОСК «Металіст» у Прем'єр-лізі та єврокубках, повідомляється на офіційному сайті клубу.

– Я з дитинства вболіваю за «Шахтар», – ділиться Олексій Москаленко. – Ми звернулися в клуб, і я дуже вдячний за те, що на моє прохання відреагували, причому так швидко. Коли Пятов і Тайсон вийшли вручити мені подарунок, просто не повірив своїм очам. Величезне спасибі!

Відео дня

Футболісти поспілкувалися з Олексієм і зробили кілька фото на пам'ять.

– Дуже приємно, що люди незалежно від їх положення або стану приходять на стадіон і вболівають за нас. Зі свого боку ми готові всіляко їм допомагати, – зазначає Андрій П'ятов. – Ні для кого не секрет, наскільки різнопланова наша підтримка. «Шахтар» надає допомогу лікарням, дітям, інвалідам. І ми будемо продовжувати це робити!