Daily Star

"Манчестер Сіті" потрапив у скандал в Англії за підсумками святкування перемоги в національному чемпіонаті. Гравці і персонал клубу по поверненню додому після перемоги в АПЛ заспівали в літаку фанатську пісню про головного суперника - "Ліверпуль". Це пародія на відому пісню фанів "Ліверпуля" - "Allez, allez, allez", повідомляє Sportarena.

У варіанті "Ман Сіті" співається про поїздку фанів "Ліверпуля" в Київ на фінал Ліги чемпіонів-2018, в якому "Ліверпуль" поступився "Реалу", а фанати "Червоних" отримали "теплий" прийом у столиці України, де "були побиті на вулицях".

Відео дня

All the way to Kiev,

To end up in defeat,

Crying in the stands,

And battered on the streets,

Kompany injured Salah,

Victims of it all,

Sterling won the double,

The Scousers won f*** all,

Allez, allez, allez.

Серед тих, хто співав принизливу для "Ліверпуля" пісню, помітні Венсан Компані, Кайл Уокер і Ілкай Гюндоган. Відзначається, що сама пісня, яку виконали гравці "Сіті", вигадана не ними. Її склали фанати команди за підсумками програного "Ліверпулем" фіналу Ліги чемпіонів у Києві.

Про скандал активно пишуть ображені фанати "Ліверпуля", тему підхопили багато британських ЗМІ.

Як повідомляв УНІАН, напередодні фанати "Ман Сіті" під час святкування чемпіонства в Англії присвятили пісню українському легіонерові команди Олександру Зінченку.