Ігор Бєланов вважає, що Мхітарян повинен був грати у фіналі / фото: соцмережі

Володар "Золотого м'яча" Ігор Бєланов висловив думку, що півзахисник "Арсеналу" Генріх Мхітарян не повинен був відмовлятися від участі у фіналі Ліги Європи, який пройде в Баку.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію фіналу Ліги Європи Челсі - Арсенал.

Про це Бєланов сказав в інтерв'ю сайту azerisport.com.

Відео дня

"Футболіст повністю неправий. Так не можна ставитися до футболу. Ти - футболіст, і будь добрий грати у футбол", - сказав Бєланов.

Екс-футболіст "Динамо" також висловився про критику англійської преси і "Арсеналу" на адресу Азербайджану:

"Ніяк не можу зрозуміти, навіщо політику зі спортом змішувати. Ми вчора говорили на цю тему. Стільки змагань Азербайджан приймав і скільки там вірменських спортсменів брали участь. Для мене все це незрозуміло".

Читайте такожЕкс-гравець Шахтаря Мхітарян пропустити фінал Ліги Європи через політику

Нагадаємо, Мхітарян вирішив відмовитися від поїздки на фінал Ліги Європи з міркувань безпеки. Азербайджан забороняє в'їзд в країну громадянам Вірменії через суперечку про територіальну приналежність Нагірного Карабаху. Раніше Мхітарян відвідував Нагірний Карабах, що Азербайджан вважає незаконним перетинанням кордону.

МЗС Азербайджану та Асоціація футбольних федерацій Азербайджану раніше заявляли, що Мхітарян зможе відвідати Баку і йому нічого не буде загрожувати.

У той же час, за словами віце-президента Федерації футболу Вірменії Армена Мелікбекяна, "Мхітаряну порадили не демонструвати прапор Вірменії в Баку в разі перемоги "Арсенала" у фіналі", що не влаштувало півзахисника.

Фінал Ліги Європи "Челсі" - "Арсенал" пройде сьогодні, 29 травня.

УНІАН також повідомляв про те, що у тренера "Челсі" Мауріціо Саррі здали нерви напередодні фіналу Ліги Європи.