Півзахисник київського "Динамо" Беньямін Вербич поділився емоціями після нічиї з "Брюгге" (3:3) на "Олімпійському", після якої команда покинула Лігу чемпіонів.

Футболіста цитує сайт dynamo.kiev.ua.

"Я довго не міг зайти в роздягальню. Я зараз на нервах, але потрібно дивитися вперед. Ми програли, і я б хотів вибачитися перед нашими вболівальниками, які прийшли нас підтримати сьогодні. Їх було дуже багато. Вибачте.

Відео дня

Читайте такожДинамо зіграло внічию з Брюгге і вилетіло з Ліги чемпіонів (відео)

У нас сьогодні було багато моментів. Ми дуже добре грали перші двадцять хвилин, але потім трохи сіли. Те ж саме було і в другому таймі. В кінці гри вже було важко, "Брюгге" вдалося зрівняти рахунок. Так, були індивідуальні помилки, але зараз важко говорити. Це футбол.

Коли ми забили другий м'яч, була тільки 55 хвилина, ми добре себе почували. Я був незадоволений, коли мене замінили. Я відчував, що можу грати ще, сили були", - відзначив Вербич.

Хавбек поки не хоче говорити про плани на Лігу Європи:

"Зараз не можу про це думати. У нас наступна гра в чемпіонаті України проти "Олімпіка", потрібно про це думати.Чому я сумний? Ми третій рік поспіль не можемо потрапити в груповий раунд Ліги чемпіонів".

"Динамо" продовжить виступи на груповому етапі Ліги Європи.

УНІАН раніше повідомляв, що Хацкевич не виключає свою відставку після вильоту з Ліги чемпіонів.