Ріккі ван Волфсвінкел грає за Базель з 2017 року / фото: instagram.com/rickyvw9

У нападника "Базеля" Ріккі ван Волфсвінкела діагностували аневризму судин головного мозку.

Про це повідомляє прес-служба "Базеля".

Аневризма була виявлена лікарями в ході обстеження у зв'язку зі струсом мозку, який ван Волфсвінкел отримав під час першого матчу третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського ЛАСКа.

Відео дня

"Лікарі виявили у мене аневризму, яка може викликати крововилив у мозок. Я дуже вдячний, що її виявили. Зазвичай такий діагноз не ставлять вчасно: всі з'ясовується лише при розриві аневризми. Удар, який викликав струс, не має відношення до аневризми, вона утворилася вже давно, але я не помічав ніяких симптомів і не знав про неї", - розповів футболіст.

Читайте такожЗірка світового футболу Ібрагімович завдав моторошної травми супернику (фото, відео)

"Мені потрібно буде перенести операцію і пройти курс лікування, через що я довго не зможу грати у футбол. Поки не можна точно сказати, скільки часу це займе, але не менше ніж півроку", - додав ван Волфсвінкел.

Зазначимо, що в разі розриву аневризми відбувається внутрішньомозковий крововилив, який може призвести до летального результату.

Ван Волфсвінкел виступає за "Базель" з 2017 року. Раніше форвард, на рахунку якого два матчі у складі збірної Нідерландів, грав за "Вітесс", "Бетіс", "Сент-Етьєн", "Норвіч", "Спортинг" та "Утрехт".

Як повідомляв УНІАН, раніше відомий футбольний тренер Сініша Михайлович повідомив, що хворий на лейкемію.