Олександрія зіграє в Німеччині / фото: fco.com.ua

Бронзовий призер української Прем'єр-ліги "Олександрія" сьогодні, 19 вересня, стартує на груповому етапі Ліги Європи. На стадіоні "Фольксваген Арена" в Німеччині український клуб зустрінеться з "Вольфсбургом".

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу "Вольфсбург" - "Олександрія".

Початок зустрічі - о 22.00.

Відео дня

Вольфсбург - Олександрія: де дивитися матч по ТБ

"Вольфсбург"

За підсумками минулого сезону "Вольфсбург" зайняв шосте місце в чемпіонаті Німеччини і отримав пряму путівку в груповий етап Ліги Європи.

У поточному сезоні команда Олівера Гласнера провела п'ять матчів, в яких здобула три перемоги. "Вольфсбург" з перемоги над "Халлешером" стартував в Кубку Німеччини, а потім двічі виграв і двічі зіграв внічию в німецькій Бундеслізі.

Перед зустріччю з "Олександрією" команда на виїзді зіграла внічию з "Фортуною" (1:1).

Вольфсбург - Олександрія: прогноз букмекерів

"Олександрія"

"Олександрія" за підсумками минулого сезону завоювала право вперше в історії клубу зіграти на груповій стадії єврокубка. Матч проти "Вольфсбурга" стане для олександрійців історичним дебютом на груповому етапі.

У кваліфікації ЛЄ "Олександрія" раніше грала двічі і провела шість матчів, але пробитися в груповий етап не вдавалося.

У поточному сезоні "Олександрія" в семи турах здобула чотири перемоги при трьох поразках. В останніх двох турах команда здобула дві сухі перемоги - 1:0 над "Ворсклою" і 2:0 над "Дніпром-1".

В турнірній таблиці УПЛ "Олександрія" розташовується на третій сходинці.

Орієнтовні склади

"Вольфсбург": Перван, Руссіен, Кнохе, Гілавогі, Тіссеран, Арнольд, Герхардт, Вільям, Брекало, Віктор, Вегхорст.

"Олександрія": Паньків, Мірошниченко, Бухал, Дубра, Лучкевич, Гречишкін, Довгий, Банада, Ковалець, Шастал, Сітало.

Слова перед матчем

Володимир Шаран, головний тренер "Олександрії":

"Вольфсбург" - команда дійсно дуже високого рівня. Брекало, Арнольд, Вегхорст - це дуже сильні футболісти. "Вольфсбург" дуже добре грає на контратаках - швидкість, техніка. Звичайно, фаворитом вважається "Вольфсбург". Але знаючи характер "Олександрії", ми зробимо все можливе, щоб настрій у суперника був не таким хорошим, як чекають гравці, тренери і вболівальники "Вольфсбурга".

Олівер Ґласнер, головний тренер "Вольфсбурга":

"Олександрія" грає дуже агресивно і намагається діяти на високих швидкостях. Про клас команди свідчить і те, що вона в чемпіонаті посіла третє місце, поступившись лише таким відомим у Європі командам, як "Шахтар" і "Динамо". Нас чекає непросте випробування, але від цього наше завдання не міняється - тільки перемога".

Арбітр

Головний арбітр матчу - Халіс Езкахья з Туреччини.