Кияни здобули свою найбільшу перемогу в поточному сезоні / фото: ФК Динамо Київ

Київське "Динамо" розгромно переграло "Ворсклу" в рамках восьмого туру української Прем'єр-ліги. Матч пройшов у Полтаві і завершився перемогою киян з рахунком 5:0.

Гол і дві гольові передачі на свій рахунок записав Віктор Циганков. Він відкрив рахунок у матчі вже на 9-й хвилині, замкнувши навіс з флангу від Віталія Миколенка.

На 35-й хвилині Артем Шабанов забив головою, а ще через дві хвилини Карлос де Пена дальнім ударом довів рахунок до розгромного.

Відео дня

Читайте також"Важко переоцінити цю перемогу": Михайличенко похвалив футболістів за другий тайм проти Мальме

На початку другого тайму перевагу "Динамо" збільшив Артем Бесєдін, а на 83-й хвилині де Пена перекинув голкіпера, оформивши дубль.

"Динамо" здобуло другу поспіль перемогу під керівництвом Олексія Михайличенка. Кияни набрали 11 очок і піднялися на п'яте місце в таблиці УПЛ (у команди ще є одна гра в запасі). У "Ворскли" - 7 очок і десятий рядок.

"Ворскла" - "Динамо" - 0:5

Голи: Циганков, 9, Шабанов, 35, Де Пена, 37, 83, Бесєдін, 46

"Ворскла": Каневцев (Ткаченко, 28), Пердута, Баєнко, Чеснаков, Кане, Скляр, Габелок, Ребенок, Луїзао (Петрович, 46), Артур, Васін (Хебай, 71)

"Динамо": Бущан, Караваєв, Бурда (Кадар, 53), Шабанов, Миколенко, Сидорчук, Шепелєв (Буяльський, 38), Циганков, Гармаш (Соль, 78), Де Пена, Бесєдін

Як повідомляв УНІАН, "Шахтар" у восьмому турі УПЛ обіграв "Десну".