Олександрія провела передматчеве тренування під дощем / фото: twitter.com/FCO1948

У третьому турі групового етапу Ліги Європи бронзовий призер УПЛ "Олександрія" 24 жовтня на виїзді зіграє проти французького "Сент-Етьєна". Матч пройде на стадіоні "Жоффруа Гішар".

УНІАН буде вести онлайн-трансляцію матчу "Сент-Етьєн" - "Олександрія".

Початок зустрічі - о 19.55.

Відео дня

Сент-Етьєн - Олександрія: де дивитися матч по ТБ

"Сент-Етьєн"

Французький "Сент-Етьєн" в поточному розіграші Ліги Європи стартував не кращим чином. Команда у двох стартових турах набрала лише 1 очко. Спершу "Сент-Етьєн" на виїзді програв "Генту" (2:3), а потім на своєму полі зіграв внічию з "Вольфсбургом" (1:1). Набравши 1 очко, французький клуб розташовується на третій сходинці в групі I.

На початку жовтня у "Сент-Етьєна" змінився головний тренер. Замість Гіслена Прентана команду очолив Клод Пюель. Під його керівництвом команда встигла провести дві гри і в обох здобула перемоги.

До матчу проти "Олександрії" "Сент-Етьєн" підійшов у гарному настрої - безпрограшна серія команди налічує чотири матчі - три в чемпіонаті Франції і один в Лізі Європи. Цікаво, що три перемоги в трьох останніх турах французької Ліги 1 "Сент-Етьєн" добув з однаковим рахунком 1:0. Вже шість матчів команда не може забити більше одного гола за гру.

У чемпіонаті Франції "Сент-Етьєн" після десяти турів посідає десяте місце, а за рахунок щільності в таблиці може швидко поліпшити своє становище. На даний момент команда набрала 14 очок і на 3 очки відстає від третього рядка.

Сент-Етьєн - Олександрія: прогноз букмекерів

"Олександрія"

Український клуб, який вперше в своїй історії грає на груповій стадії Ліги Європи, як і "Сент-Етьєн", набрав 1 очко в двох стартових турах. Підопічні Володимира Шарана спершу на виїзді програли "Вольфсбургу" (1:3), а потім у Львові зіграли внічию з "Гентом" (1:1). "Олександрія" займає четверте місце в своїй групі, поступаючись "Сент-Етьєну" за різницею м'ячів.

До матчу третього туру Ліги Європи "Олександрія" підійшла після зустрічі з київським "Динамо" в українській Прем'єр-лізі. Поєдинок завершився мінімальною поразкою "Олександрії" - 0:1. Тим самим олександрійці перервали свою п'ятиматчеву серію без поразок у всіх турнірах.

Загалом у чемпіонаті України справи у "Олександрії" йдуть непогано. У команди в активі 19 очок і четверте місце в таблиці УПЛ з відставанням всього лише в 1 очко від третьої позиції.

Варто відзначити, що через сильний туман "Олександрія" не змогла вчасно вилетіти із "Борисполя" - рейс команди було затримано на чотири години, що може позначитися на стані команди.

Орієнтовні склади

"Сент-Етьєн": Руффьє, Саліба, Фофана, Перрен, Паленсія, М'віла, Юссуф, Буанга, Будебуз, Хазрі, Абі

"Олександрія": Паньків, Пашаєв, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Лучкевич, Банада, Гречишкін, Ковалець, Третьяков, Сітало

Слова перед матчем

Головний тренер "Сент-Етьєна" Клод Пюель:

"Це важливий матч. Ми до всіх зустрічей підходимо з метою перемогти. "Олександрія" - бойова команда. У них є колектив, гарний настрій, багато агресії. Також у суперника є хороші гравці з індивідуальними якостями. Але, перш за все, підкреслив би їх характер. Вони провели дуже хороший матч з "Гентом".

Головний тренер "Олександрії" Володимир Шаран:

"Сподіваюся, хлопці відновляться, але було витрачено багато фізичних сил, тому що сидіти в аеропорту було важко. Але ми все одно готові до матчу психологічно, тому що він вже третій в ЛЄ. Сподіваюся, побачимо хорошу гру, адже "Сент-Етьєн" бореться за вихід у наступний раунд. Ми знаємо про зміни в команді, змінився головний тренер. Знаємо, що Клод Пюель - досвідчений тренер, вже є дві перемоги поспіль над "Ліоном" (1:0) та "Бордо" (1:0). Ці матчі ми дивилися. Сподіваюся, будемо готові".

Арбітр

Головним арбітром матчу призначено Еспена Ескоса з Норвегії.