Ліонель Мессі / REUTERS

Нападник "Барселони" Ліонель Мессі поділився емоціями після отримання "Золотого м'яча-2019".

Мессі цитує Marca.

"Я пам'ятаю, що за першим "Золотим м'ячем" я приїхав до Парижа у 22 роки разом з трьома братами. Це було щось неймовірне. Тепер десять років потому, коли стільки особливого сталося в моєму житті, я тут з дружиною, трьома синами, братом і племінником. Як сказала моя дружина, весь цей час я не переставав мріяти, прагнути рости, продовжувати вдосконалюватися з дня в день і насолоджуватися футболом", - сказав Мессі.

Відео дня

Читайте такожМессі вшосте в кар'єр єрі отримав Золотий м'яч (відео)

Аргентинець також заговорив про те, що наближається той момент, коли він завершить кар'єру:

"Слава Богу, ще з року чи двох я маю можливість робити те, що я так люблю. І Бог хоче, щоб я міг ще кілька років насолоджуватися грою. Я розумію, скільки мені років. І такі моменти стають ще більш особливими, тому що наближається момент відходу з футболу, а це важко".

"Повторюся, хоча у мене залишилося ще кілька років, зараз здається, що час просто летить, все відбувається так швидко. Я сподіваюся продовжувати насолоджуватись футболом, сім'єю, суперництвом і своїм життям", - підсумував Мессі.

Нагадаємо, аргентинець став першим гравцем в історії, якому вдалося виграти "Золотий м'яч" шість разів.

УНІАН раніше також повідомляв про те, що Мессі провів 700-й матч за "Барселону" і встановив черговий рекорд у Лізі чемпіонів.