Цітаішвілі  визнав, що був не прав / фото: ФК Динамо

Півзахисник київського "Динамо" Георгій Цітаішвілі  після нічиї з "Лугано" (1:1) та вильоту з Ліги Європи розкритикував фанатів за свист і викрики з трибун.

Читайте також"Ганьба і дно": реакція мережі на виліт Динамо з Ліги Європи

Цитує гравця Tribuna.com.

Відео дня

"Вважаю, що це неправильно, що нам сьогодні свистіли. Якщо ти вболіваєш за команду, то робиш це і під час перемог, і під час поразок. Якщо приїжджати, щоб посвистіти та пообс*рати, то краще тоді взагалі не приїжджати.

Це футбол: молода команда, зміна тренера. Навіть "Барселона" не завжди грає так, як повинна. Сподіваємося, що ми знайдемо причину невдач. Після нового року і з новими силами сподіваємося хорошою грою переконати вболівальників, що вони були неправі", - заявив Георгій відразу після закінчення поєдинку.

Через кілька годин на своїй сторінці в Instagram Цітаішвілі  приніс вибачення шанувальникам клубу:

"Я хочу вибачитися за свої слова. Я хотів сказати, що останні 10 хвилин гри нам потрібна була підтримка, а ви вже почали свистіти. Так, жахливий результат, після матчу я неправильно висловився.

Спасибі, що в таку погоду ви приїхали. Ні в якому разі я не мав на увазі так, як написано скрізь. Без вас футболу немає. І немає бажання грати без уболівальників. Не зрозумійте мене неправильно".

Нагадаємо, "Динамо" не змогло вийти в плей-офф Ліги Європи з однієї групи з "Мальме", "Копенгагеном" і "Лугано", посівши третє місце.

УНІАН раніше повідомляв про те, що форвард "Динамо" Бєсєдін вибачився перед уболівальниками.