Блохін покинув Динамо у 2014-му / фото: dynamo.kiev.ua

Колишній головний тренер київського "Динамо" Олег Блохін розповів, чому деяким легіонерам так і не вдалося заграти в команді під його керівництвом, попри зірковий статус.

Читайте такожДинамо оприлюднило податкові декларації трьох гравців команди

Фахівець дав інтерв'ю YouTube-каналу "ТаТоТаке".

Відео дня

"Беланда треба було менше курити кальян, тоді, може бути... Він же все-таки мусульманин, може бути, тут у нього проблема. Він некерована просто людина.

Раффаел не хотів грати, він хотів виїхати в Німеччину. Кранчар вже був поламаним. Він - хороший гравець, але вже не встигав за темпом. Я до нього не маю претензій, у нього тільки проблеми з вагою були", - зазначив Блохін.

Юнес Беланда перейшов в "Динамо" з "Монпельє" у 2013-му році, після чого двічі відправлявся в оренду, а у 2017-му перейшов в "Галатасарай".

Раффаель був куплений у "Герти" у 2012-му, а вже в наступному році повернувся в Німеччину. Ніко Кранчар перейшов в українську команду з "Тоттенхема" в тому ж сезоні, однак через травми рідко з'являвся на полі та був відданий в оренду, а у 2016-му розірвав контракт з "Динамо".

Олег Блохін очолив "Динамо" у вересні 2012 року після відставки Юрія Сьоміна, а залишив свою посаду у квітні 2014-го за незадовільні результати.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" завершило збір у Туреччині перемогою над чемпіоном Грузії.