Сидорчук хоче дограти сезон / фото: facebook.com/fcdynamoua

Півзахисник київського "Динамо" Сергій Сидорчук виступив проти дострокового завершення сезону української Прем'єр-ліги через пандемію коронавірусу.

Читайте такожУПЛ призупинена на невизначений термін

Футболіста цитує dynamo.kiev.ua.

Відео дня

"Думаю, що чемпіонат України точно потрібно догравати, враховуючи те, в який момент він був зупинений. Інша справа, в якому форматі та в які терміни. Можливо, потрібно провести залишок першості в скороченій формі.

Але завершувати чемпіонат в його поточній точці точно не можна. І я поясню, чому. Справа тут зовсім не в тому, що "Динамо" зараз займає третє місце. Рішення про дострокове завершення чемпіонату якщо і треба було приймати, то після першого етапу першості", - заявив Сидорчук.

На думку півзахисника, момент для дострокового завершення сезону вже був упущений:

"Призупинення УПЛ після першого етапу виглядало б логічним і, головне, справедливим по відношенню до всіх команд рішенням. Але таке рішення прийнято не було.

А приймати його зараз, коли був зіграний перший тур другого етапу, вважаю, неправильно. Необхідна формула догравання першості".

УПЛ була зупинена через пандемію коронавірусу після 23-го туру, який став першим після поділу турнірної таблиці на дві шістки команд.

УНІАН раніше публікував результати 23-го туру та турнірну таблицю УПЛ.