Пепе Рейна / REUTERS

Колишній воротар "Ліверпуля" і збірної Іспанії Пепе Рейна розповів про симптоми, які він відчув після зараження коронавірусом.

Читайте також"Дві медсестри покінчили з собою": український футболіст розповів про ситуацію в Італії на тлі пандемії коронавірусу

37-річного футболіста цитує Corriere dello Sport.

Відео дня

"Я був ізольований від родини одразу після перших симптомів вірусу. Лихоманка, сухий кашель, головний біль, який ніколи не покидав мене, почуття сильного виснаження. Я дуже злякався, коли 25 хвилин майже не міг дихати, наче моє горло раптом звузилося, а повітря перестало у нього проходити", - зізнався воротар.

Рейна додав, що знаходився на ізоляції 6-8 днів, після чого хвороба почала відступати. Зараз футболіст практично прийшов у норму.

Воротар виступає за англійську "Астон Віллу" на правах оренди. Права на гравця належать "Мілану". У Великобританії зафіксовано понад 20 тисяч випадків зараження коронавірусом, а також понад 1400 летальних випадків.

При цьому практично всі футбольні чемпіонати в Європі зупинені через пандемії коронавірусу. Матчі тривають тільки в Білорусі.

УНІАН раніше повідомляв про те, що лідер "Ювентуса" мав серйозні проблеми з диханням, коли заразився коронавірусом.