Арсенал - Ліверпуль / фото REUTERS

У 36-му турі Англійської Прем'єр-ліги "Ліверпуль" в статусі чемпіона програв "Арсеналу".

"Червоні" забили першими, але ще до перерви пропустили двічі після власних помилок.

"Двічі трапилася серйозна втрата концентрації. Ми грали просто блискуче, різниця по ударах - 24:3, але ці два епізоди вбили гру для нас. Ми постійно домінували. У "Арсеналу" було два моменти, але я не впевнений, що вони їх самі спровокували, вони використали ці ситуації", - сказав після матчу головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп, якого цитує BBC.

Читайте такожШвидше за всіх: Ліверпуль встановив рекорд в АПЛ

Таким чином, "Ліверпуль" втратив шанси на те, щоб побити рекорд "Манчестер Сіті" за очками, набраними за один сезон (100). За два тури до фінішу чемпіонату у "червоних" - 93 очки, вони зможуть набрати максимум 99.

У "Арсенала" - 53 очки, команда посідає дев'яте місце в АПЛ.

"Арсенал" - "Ліверпуль" - 2:1

Голи: Ляказетт, 32, Нельсон, 44 - Мане, 20

"Арсенал": Мартінес, Холдінг, Давид Луїс, Тірні, Суареш (Мейтленд-Найлз, 76), Торрейра (Себальос, 57), Джака, Сака (Колашинац, 85), Нельсон (Обамеянг, 58), Ляказетт (Уіллок, 57), Пепе

"Ліверпуль": Аліссон, Александер-Арнольд, Гомес, ван Дейк, Робертсон, Окслейд-Чемберлен (Кейта, 61), Фабіньо, Вейналдум (Шакірі, 83), Салах (Орігі, 83), Фірміно (Мінаміно, 61), Мане

Як повідомляв УНІАН, раніше "Ліверпуль" став першим клубом в історії АПЛ, якому вдалося здобути 30 перемог в 34 матчах сезону.