Фаворов виступав за Десну ще в Першій лізі / фото ФК Десна

Новачок луганської "Зорі" Денис Фаворов розкрив подробиці розставання з "Десною", лідером і капітаном якої він був.

Читайте такожЗоря оголосіла про трансфер капітана Десни (фото)

Футболіст дав інтерв'ю в ефірі програми "Профутбол" .

Відео дня

"Я хотів скоріше закрити це питання і сам вийшов на керівництво клубу. Я запропонував підписати попередній контракт, на що отримав відмову. Мені сказали, щоб я почекав ще тиждень, мовляв, будуть пропозиції, а потім ще тиждень. Потім пройшов місяць, а пропозиції я так і не отримав. Мені сказали: доопрацювати нинішній контракт, а закінчиться чемпіонат, і ти отримаєш пропозицію.

Я не хвилювався і ні про що не думав. Закінчився чемпіонат, пройшло п'ять днів - ніяких звісток. Я почав дзвонити головному тренеру, а керівники на зв'язок не виходили. В результаті мене попросили культурно піти. Це плювок в обличчя! Я сидів без контракту, тренувався і намагався солідно вирішити питання. Всі говорили, що керівництво одумається, але стало тільки гірше. Мене виставили, показали на двері культурно ", - сказав Фаворов.

29-річний захисник зазначив, що хотів залишитися в команді, але все вирішило керівництво клубу:

"У мене в команді були мінімальні умови. Менше мене ніхто не отримував. Я отримав пропозицію від клубу Першої ліги ("Десна" тоді ще не вийшла до УПЛ - прим.), Воно було хорошим. Через півроку воно стало середнім, а ще через півроку - це стали мінімальні умови.

Я сумлінно відпрацював дворічний контракт. Мені обіцяли зробити гідну пропозицію, але я її так і не отримав. Я хотів перепідписати контракт, тому що я стільки в цій команді та хотів залишитися. Ніяких думок про перехід у мене не було. Я не вибивав умови якісь, просто хотів підписати контракт.

Я погодився на інтерв'ю, щоб вболівальники розуміли, що цей крок - не моя ініціатива. Вся команда про це знає, знає і тренерський штаб. Це була не ініціатива тренерів. Я до останнього сподівався залишитися ".

УНІАН раніше також повідомляв про те, що "Зоря" підписала футболіста з чемпіонату Ізраїлю.