Мірча Луческу / фото УНІАН

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс, а також новий головний тренер команди Мірча Луческу прокоментували можливе підсилення складу, а також перспективи гравців, які вже є в обоймі.

Читайте такожЛуческу представили у якості головного тренера Динамо

Представники клубу висловились під час минулої прес-конференції.

Відео дня

"Мірча захотів познайомитися з гравцями, подивитися, хто є в обоймі. Якщо буде потрібно посилення, ми будемо реагувати. У нас є три тижні. Якщо підписувати гравців, то треба робити це швидко. Але конкретно трансферну політику ми ще не обговорювали. Головний тренер познайомиться з командою, ми будемо приймати рішення", - сказав Суркіс.

Сам Луческу дав зрозуміти, що йому треба ретельно вивчити можливості тих, хто зараз знаходиться в команді:

"Я ніколи нічого радикально не міняю. Даю гравцям шанс розкрити свій потенціал, свої найкращі якості. У мене є тиждень, щоб побачити гравців, познайомитися з ними та зрозуміти, в якому напрямку рухатися. У мене будуть індивідуальні бесіди з кожним з них, щоб оцінити їх настрій і зрозуміти, чого вони самі хочуть.

У "Динамо" хороший підбір гравців, багато талановитої молоді. І в першу чергу їм потрібно поміняти свій менталітет в плані підготовки. Хочу, щоб вони повністю віддавали себе і на тренуваннях, і в іграх.

Що стосується новачків, то я спілкувався з людьми зі скаутингу, щоб вони надали кандидатури, які у них є. Нам потрібно визначитися з точковим підсиленням. Я не можу зараз говорити імена, тому що мені потрібен час, щоб познайомитися зі складом".

УНІАН раніше повідомляв про те, що Луческу розповів про свої почуття до "Шахтаря".