Андрій Шевченко недорахувався 14 гравців / фото УАФ

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко розповів про кадрову ситуацію в команді перед товариським матчем проти збірної Франції.

Слова Шевченка наводить офіційний сайт УАФ.

"Ситуація дуже складна. Є регламент, і ми його виконуємо. Ми повністю довіряємо позиції французької влади, дотримуємося протоколів. Наскільки я знаю, гра все-таки буде проходити", - підкреслив Шевченко.

Тренер української збірної висловив жаль у зв'язку з тим, що до Франції не вдалося привезти всіх найсильніших:

"Дуже шкода, що не вдалося привезти до Франції наш найкращий склад. Я дуже поважаю тренера місцевої збірної Дідьє Дешама, дуже хотілося привезти найсильніших гравців. Але ми постараємося зібрати всіх найкращих серед тих, хто є в наявності".

Читайте такожКоронавірус у збірній України з футболу: лікар команди прокоментував ситуацію

За словами Шевченка, ситуація, в якій опинилася команда - це шанс для молодих:

"Звичайно, це шанс для молодих гравців проявити себе, але в той же час в цьому є ризик для нас. Повторюся, хотілося привезти найкращу команду, щоб показати рівень нашого футболу".

Шевченко також відповів на питання про те, чи можна чекати підсилення збірної після повернення до Києва:

"Виходячи з ситуації, що склалася, ми готуємо список гравців, які можуть нас підсилити. Вони будуть проходити тестування. Ми повинні розуміти ситуацію з тими, хто вже проходив тести, і потім вирішувати, чи зможуть вони приєднатися. Плани не змінюються - вилітаємо до Києва наступного дня після гри".

Франція - Україна: перед матчем