Андрій П'ятов / фото ФК Шахтар

Голкіпер "Шахтаря" Андрій П'ятов прокоментував підсумки жеребкування плей-офф Ліги Європи.

За його підсумками, якщо "Шахтар" зможе пройти "Вольфсбург" в 1/8 фіналу, то далі зустрінеться з переможцем пари "Базель" - "Айнтрахт" з Франкфурта.

"Дай Бог, щоб "Шахтар" пройшов далі. Ми будемо докладати всіх зусиль, щоб у повторній грі з "Вольфсбургом" добути потрібний нам результат. Ну а що стосується ймовірного суперника, то ми знаємо, що "Базель" впевнено виграв перший матч у "Айнтрахта" і, напевно, відсотків на 90 забезпечив собі вихід до наступного раунду. Якщо так, то це хороший опонент, з яким ми зустрічалися дуже давно. Там багато чого змінилося. Ще рано, звичайно, забігати вперед, але можу сказати, що я задоволений жеребкуванням", - цитує Пятова офіційний сайт "Шахтаря".

Відео дня

Читайте такожЛіга Європи: підсумки жеребкування 1/4 та 1/2 фіналу

Також воротар поділився своєю думкою про те, що Ліга Європи, починаючи з 1/4 фіналу, буде проходити у форматі "Фіналу восьми":

"В цьому і полягає непередбачуваність турніру - один матч, де багато будуть вирішувати різні моменти і деталі: хто як налаштується на гру, кому буде супроводжувати удача. Головне, що ми вже провели жеребкування, цей турнір відбудеться і футбол нарешті ожив. У всіх однакові шанси, і нехай переможе найсильніший!".

Відзначимо, що в першому матчі "Базель" на виїзді обіграв "Айнтрахт" з рахунком 3:0.

Раніше УНІАН також повідомляв про те, що тренер "Шахтаря" Луїш Каштру не став обговорювати можливих суперників у Лізі Європи.