Михайло Кополовець в Мінаї з 2017 року / фото ФК Минай

Український півзахисник Михайло Кополовець прийняв рішення завершити кар'єру футболіста.

Про це в ефірі телеканалів "Футбол 1/2/3" повідомив журналіст Богдан Тимовчак.

Читайте такожВласник клубу УПЛ потрапив під санкції РНБО за контрабанду37-річний Кополовець вирішив зосередитися на роботі спортивним директором "Миная".

"Михайло Кополовець офіційно завершив кар'єру. Таке рішення він прийняв після відставки Василя Кобіна з поста головного тренера. Кополовець пояснив своє рішення тим, що зараз клубу потрібно набирати очки. Він хотів завершувати по-іншому, але турнірна ситуація змусила його зосередитися на роботі спортивним директором", - сказав журналіст.

Нагадаємо, Кополовець відомий своєю легендарною фразою, яка стала інтернет-мемом. Під час виступу за "Карпати" він сказав, що команда перед кожною грою ходить до церкви, і повторив це кілька разів:

"Ми в церкву ходимо перед каждою ігрою, перед каждою, перед каждою ігрою ходимо в церкву, перед каждою ігрою ходимо в церкву! Кому вже молитися, кому молитися? Перед каждою ігрою наша команда ходить в церкву, перед каждою!" (мову автора збережено, - Прим.).

Фраза "Перед каждою ігрою" увійшла в побут українських уболівальників.

Михайло Кополовець: кар'єра футболіста

  • Кополовець грав на позиції півзахисника. Він виступав за "Закарпаття", "Карпати", "Говерлу", білоруську "Белшину", аматорський клуб з Німеччини "Айнхайт" і "Минай".
  • З 2018 року він поєднував ігрову кар'єру з посадою спортивного директора "Миная".
  • У поточному сезоні Кополовець виходив на поле лише один раз, провівши 20 хвилин у матчі проти "Динамо".