Андрій Шевченко та Олександр Усик / фото УАФ

Український боксер Олександр Усик відвідав перше тренування збірної України в Києві.

Про це повідомляє офіційний сайт УАФ.

Усик відвідав тренування на запрошення головного тренера збірної Андрія Шевченка. Попередньо боксер здав ПЛР-тест на коронавірус, який показав негативний результат.

Відео дня

Читайте такожУ компанії Шевченка: Усик відвідав матч Динамо-Шахтар (фото)

Перед початком заняття Шевченко представив гравцям Усика, який побажав футболістам успіхів. 

"Побажав їм гарного тренування. У них попереду три дуже важливі ігри. Я з ними поспілкувався в роздягальні. Коли вони вже вийшли на поле, то я знаю, що вони вже готові до тренування і відволікати їх не треба. Тому я розмовляв з Андрієм Миколайовичем. Бажаю їм тільки перемоги, хороших ігор і боротися до кінця, не давати нікому спуску. Хлопці у нас всі сильні, амбітні. Дуже хочеться бачити їхні перемоги", - сказав Усик в інтерв'ю телеканалам "Футбол 1/2/3".

фото УАФ

Збірна України: матчі в листопаді

  • Гра на виїзді з Польщею 11 листопада стане підготовчим етапом для збірної України перед заключними матчами в групі Ліги націй 2020-2021. 
  • 14 листопада "жовто-сині" зіграють з Німеччиною в Лейпцигу, а 17 листопада в Люцерні проведуть матч проти швейцарської збірної.
  • Через коронавірус збірної України не допоможе ціла низка футболістів "Динамо". З цієї причини Андрій Шевченко додатково викликав в команду двох воротарів.
  • Напередодні українська команда провела перше тренування на зборі.