Маркос Антоніо і Додо / фото ФК Шахтар

21 жовтня в Мадриді пройде матч групового етапу Ліги чемпіонів між місцевим "Реалом" і донецьким "Шахтарем". Цим матчем "гірники" стартують у головному клубному турнірі Європи.

УНІАН проведе онлайн-трансляцію матчу Реал - Шахтар.

Реал - Шахтар: де дивитися матч по ТБ

Відео дня

Початок зустрічі - о 19.55.

"Реал"

"Реал" не найкращим чином розпочав новий сезон. Команда Зінедіна Зідана перебудовується і поки не може похвалитися стабільними результатами, але навіть при цьому залишається фаворитом матчу з "Шахтарем".

У п'яти стартових турах чемпіонату Іспанії чинний переможець турніру набрав лише 10 очок і посідає третє місце. При цьому команда явно відчуває проблеми в атаці - всього 6 забитих м'ячів в п'яти іграх.

Перед матчем з "Шахтарем" "Реал" взагалі провалився, зазнавши першої поразки в сезоні - вдома 0:1 від скромного "Кадіса".

Реал - Шахтар: прогноз букмекерів

"Шахтар"

"Шахтар" підійшов до матчу проти "Реала" в дуже непростому становищі. Через ситуацію з коронавірусом в клубі в Мадрид не полетів ряд ключових гравців донецького клубу - шість стабільних гравців основного складу. 

На старті чемпіонату України "Шахтар", як і "Реал", також втрачає очки. У трьох турах "гірники" три рази зіграли внічию при трьох перемогах. У турнірній таблиці "Шахтар" з 12 очками займає тільки третє місце.

Перед грою з "Реалом" "гірники" в УПЛ розгромили аутсайдера чемпіонату України "Львів" - 5:1.

Орієнтовні склади

"Реал": Куртуа, Начо, Варан, Мілітао, Марсело, Кроос, Іско, Модріч, Вінісіус, Бензема, Васкес

"Шахтар": Трубін, Додо, Бондар, Хочолава, Корнієнко, Майкон, Маркос Антоніо, Марлос, Тете, Соломон, Дентіньо

Хто не зіграє?

У "Реала" травмований Дані Карвахаль, а також не зіграє Серхіо Рамос. У "Шахтаря" через ситуацію з коронавірусом до матчу не встигли підготуватися Тайсон, Микола Матвієнко, Сергій Кривцов, Алан Патрік, Тарас Степаненко і Жуніор Мораєс. Через травми не зіграють Віктор Коваленко та Сергій Болбат.

Слова перед матчем

Читайте також"Думали, що знаходяться вище за інших": тренера Шахтаря обурила поведінка іспанських журналістів

Головний тренер "Шахтаря" Луїш Каштру:

"Ми завжди хочемо домінувати, атакувати великими силами, володіти м'ячем і створювати моменти, але при цьому залишатися надійними в обороні. Але коли граєш проти такої потужної команди, як "Реал", можливо, доведеться діяти по-іншому. Нам потрібен інший підхід до цього матчу".

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан:

"Ми могли б почати сезон краще, але ми ще додамо, це точно. У всіх були труднощі на початку сезону, але ми їх подолаємо. Важливо бути готовим до боротьби за трофей, хоча багато команд дуже хочуть виграти Лігу чемпіонів. Ми теж хочемо взяти титул".

Арбітр

Головним арбітром зустрічі призначений Срджан Йованович з Сербії.