Циганков приступить до повноцінних тренувань через тиждень / фото ФК Динамо Київ

Лікар київського "Динамо" Андрій Шморгун розкрив деталі ушкоджень гравців, які опинилися в лазареті відразу після відновлення тренувань.

Читайте такожНизка травм: Динамо зазнало серйозних втрат після виходу з карантину

Шморгуна цитує прес-служба столичного клубу.

Відео дня

Лідер команди Віктор Циганков травмував передню поверхню стегна і ще тиждень буде займатися за індивідуальною програмою. При цьому півзахисник вже приступив до бігової роботи.

Аналогічний термін для повного одужання потрібен захиснику Йосипу Пиваричу (литковий м'яз) і півзахиснику Миколі Шапаренку (задня поверхня стегна).

Хавбек Георгій Цітаішвілі пропустив товариський матч з "Рухом" через шийний міозит, який він заробив після удару головою по м'ячу. Найближчим часом також відновлять тренування захисник Микита Бурда, півзахисник Мохаммед Кадірі та форвард Ібрагім Каргбо.

"Як правило, таке часто буває на передсезонних зборах, коли активізується робота, і можуть проявлятися як загострення старих травм, так і нові м'язові пошкодження. Можливо, пошкодження можуть бути пов'язані з початком тренувань в загальній групі, ігрових серій", - зазначив лікар "Динамо".

Нагадаємо, у першому після відновлення турі УПЛ "Динамо" має зустрітися з "Шахтарем". Календар заключної частини сезону і дата її початку остаточно поки не затверджені.

УНІАН раніше повідомляв про те, що "Динамо" не змогло обіграти львівську команду в першому матчі після виходу з карантину.