Миколаїв впевнено переміг Одесу в матчі Суперліги / fbu.ua

В Миколаєві завершився матч чемпіонату України з баскетболу серед команд Суперліги, в якому Миколаїв впевнено переміг "Одесу".

Гра завершилася з рахунком 92:73, повідомляє офіційний сайт змагань.

Впевнений ривок на старті гри та потужна заключна чверть в підсумку принесли численним вболівальникам Миколаєва в ФСК “Олімп” яскраву та бажану перемогу. 

Відео дня

14:0 – саме такий ривок організували корабели за три стартові хвилини матчу. Лік набраним балам відкрив признаний снайпер та капітан номінальних господарів – Олексій Онуфрієв, після цього капітана підтримали двічі Попов, Омоейра, Анікієнко та Хохоник. 

Відповісти одесити змогли лише влучним триочковим від Щепкіна на четвертій хвилині гри. Надалі гості дещо вирівняли темп гри та частіше почали влучати в кільце суперника, проте різниця здобута Миколаєвом на стартових хвилинах так і лишилась – 31:19. 

Друга половина вийшла менш результативна, але набагато рівніша. 

Спочатку команда Чернія відірвалася до +18, проте в кінцівці одесити зусиллями Пустозвонова, Щепкіна та Белікова дещо суперників знову наздогнали – 51:39 після першої половини гри. 

Третя десятихвилинка була найважчою для обох команд. Абсолютно рівна гра, де кожен з гравців чіплявся за можливість набрати бали для своєї команди – 20:19. Все мало вирішитися в заключному періоді. 

Кіт Омоера та Сергій Попов взяли гру до своїх рук на початку останньої десятихвилинки та повели команду за собою. За перші три хвилини різниця в рахунку вже сягала 20 балів. Після цього коребели дещо заспокоїлися та зуміли довести матч до переможного завершення – 92:73. 

Суперліга Парі-Матч

2 лютого

МБК «Миколаїв» - БК «Одеса» - 92:73 (31:19, 20:20, 20:19, 21:15)

Мик: Попов – 18оч; Зотов – 13оч, 6рп; Адедіран – 15оч. 

Од: Пустозвонов – 15оч; Беліков – 14оч, 10пб;Щепкін – 14оч.