Представлена комп'ютерна миша без кнопок, але з ребрами / фото Fabio Verdelli

Італійська дизайнерська студія Fabio Verdelli показала, можливо, найкрасивішу комп'ютерну мишу – DUNE Mouse. За принципом роботи вона схожа з Apple Magic Mouse, але виглядає красивіше й куди практичніше.

Зокрема, замість звичної схеми з кнопками й коліщатком у неї скляні ребра. Якщо натиснути на "ребра", вони опустяться, тим самим створивши "клік", пише портал Hypebeast.

Сама форма корпусу дуже ергономічна, а ребро посередині отримало невеликий сенсорний горбок – це і є коліщатко, по якому потрібно водити пальцем для скролінгу сторінок. При цьому, порожнини між ребрами виступають в ролі вентиляції долонь, тому вони не будуть пітніти від тривалої роботи за комп'ютером. 

Відео дня

Продавати DUNE поки не збираються, показуючи її як прототип. Але побачити таку мишу наживо дуже хочеться.

Добірка цікавих і корисних гаджетів 2023 року

Раніше в поле нашого зору потрапили перші в світі "бамбукові" навушники. Так, бамбукове волокно використовується при створенні драйверів діаметром 12,4-мм. За запевненням OPPO, це дозволило підвищити якість звучання.

Також УНІАН розповідав про  монокль, який перетворює будь-які окуляри в "розумні". Його акумулятора вистачить приблизно на 2 години, але зарядний футляр здатний забезпечити цілий день роботи.

Якщо ви в пошуках смарт-годинника, нещодавно вийшли одні з найкращих моделей Amazfit за співвідношенням "ціна-якість". За 120 доларів покупці отримують автономність до 14 днів, модуль GPS і компактні розміри.

Вас також можуть зацікавити новини: