УНІАН посів друге місце в рейтингу новинних сайтів за результатами серпня

УНІАН.net посів другу сходинку рейтингу новинних ресурсів країни, зібравши місячну аудиторію унікальних користувачів з України 10 млн 416 тис. 240, що конвертувалося в понад 166 млн переглядів новин у серпні.

Зазначимо, що, окрім УНІАН, до ТОП-10 сайтів новинного сегменту рейтингу дослідницької компанії Gemius Audience за результатами місяця серед українських користувачів потрапили ще два інформаційні ресурси групи 1+1 media – ТСН.ua та Glavred.info.

Так, за даними Gemius, у серпні ТСН.ua відвідало 11 млн 082 тис. 960 унікальних користувачів, що забезпечило понад 191 000 000 переглядів сторінок сайту. Таким чином, ТСН.ua втримує впевнене лідерство вже протягом 21 місяця поспіль.

Відео дня

Крім цього, ТСН.ua продовжує бути найпотужнішим новинним ресурсом у digital-просторі. Про це свідчить статистика з соцмереж: Facebook-сторінка проекту нараховує понад 2 млн 300 тис. читачів; YouTube-канал ресурсу в серпні перетнув позначку 4 млн користувачів, а сумарно кількість переглядів відео на платформі перевищило 4 млрд; В Instagram за оновленнями ТСН.ua стежить понад 876 тис. користувачів; новини від ТСН.ua у Telegram читає більше 860 тис. осіб, а у Twitter – майже 1 млн.

Додатково ТСН.ua увійшов в ТОП-5 найпопулярніших сайтів УАнету, випередивши ресурси Wikipedia, Rozetka, OLX, PrivatBank та інші. У свою чергу, УНІАН.net також потрапив у ТОП найпопулярніших сайтів України, зайнявши 7 позначку.

У ТОП-10 новинних ресурсів за даними Gemius Audience у серпні потрапив ще один сайт 1+1 media – Glavred.info. Так, вперше за історію свого існування, редакції вдалося зосередити навколо себе 5 млн 353 тис. 200 користувачів та забезпечити більше 37 млн переглядів новин серед української аудиторії.

Команда УНІАН.net щиро дякує своїм читачам за довіру! Обіцяємо ще більше важливих, цікавих та оперативних новин.

УНІАН посів друге місце в рейтингу новинних сайтів за результатами серпня