Недорогий і крутий Samsung Galaxy S24 FE представлять влітку 2024 року / фанатський концепт

Samsung працює над смартфоном Galaxy S24 FE. Це більш доступна версія базової моделі Galaxy S24 за аналогією з парою S21 FE і S23 FE, створена на основі відгуків фанатів, яка вийде в середині осені.

Згідно зі свіжою інформацією, Galaxy S24 FE може вийти набагато раніше, ніж попередники – вже цього літа. Повідомляється, що виробництво компонентів дисплея для цієї моделі вже запущено, що свідчить про намір компанії випустити смартфон найближчими місяцями.

Це буде рекордно ранній реліз для сімейства Galaxy "FE", оскільки зазвичай вони виходять через 8 місяців після основної лінійки. Судячи з усього, Samsung впевнена в успіху нової моделі і готова випустити її раніше, ніж зазвичай. Не виключено, що таким чином компанія готова конкурувати з базовим iPhone 16, який вийде у вересні.

Відео дня

Що вже відомо про Samsung Galaxy S24 FE

У плані дизайну, смартфон матиме такий самий вигляд, як гаджети серії Galaxy S24. Galaxy S24 FE вийде з 6,1-дюймовим дисплеєм AMOLED, 12 ГБайт оперативної пам'яті LPDDR5x і накопичувачем двох видів: 128 ГБ (UFS 3.1) і 256 ГБ (UFS 4.0). Акумулятор - 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки 25 Вт.

Samsung Galaxy S23 FE

Є інформація, що на відміну від попередника, який було випущено з чипом Exynos 2200 і Snapdragon 8 Gen 1 залежно від ринку, Galaxy S24 FE базуватиметься винятково на фірмовому чипі Samsung. А однією з головних переваг перед іншими Android-девайсами у своєму класі стане 7 років основних оновлень і патчів безпеки за аналогією з флагманською лінійкою.

Разом із Galaxy S24 FE на літньому заході буде представлено Galaxy Z Fold 6 і Z Flip 6: інсайдери вже ділилися рендерами і подробицями нового покоління складних смартфонів. А восени очікується реліз Galaxy Ring - розумного кільця Samsung. ЗМІ пророкують, що це буде хіт і вбивця смарт-годинників і фітнес-браслетів.

Вас також можуть зацікавити новини: