iPhone SE 2022 - найдешевший новий айфон і "топ за свої гроші" / фото Apple

Видання CNET опублікувало топ бюджетних смартфонів 2023 року. Експерти вибрали 5 моделей, які якісно зібрані, добре оптимізовані, мають оптимальні характеристики і не коштують захмарних грошей.

В рейтинг потрапило по дві моделі від Samsung і Google, плюс один Айфон. Найдорожчий смартфон в добірці обійдеться в $500, а найдешевший – в районі $160.

  • Samsung Galaxy A03S ($160) – простий девайс для найбільш невимогливих користувачів. Для них тут великий HD-дисплей на 6,5 дюйма, який відмінно підходить для читання новин, перегляду відео та ігор, потрійна камера на 13+2+2 Мп і батарея 5000 мАг. Samsung також обіцяє підтримувати телефон оновленнями безпеки як мінімум протягом 4 років, що в цьому ціновому діапазоні є настільки хорошим, наскільки це можливо.
  • iPhone SE (2022) – для тих, хто хоче перейти на "яблуко", але не хоче витрачати багато грошей. Він являє собою поєднання старого дизайну з новітніми функціями, включаючи чіп Apple A15 Bionic та підтримку 5G, а коштує дешевше 400 доларів. Це також один з небагатьох телефонів на ринку з екраном розміром 4,7 дюйма.
  • Pixel 6A – найкращий Android-смартфон за співвідношенням ціна-якість. У нього компактні габарити, яскравий екран, одна з найкращих камер в своєму класі, яка в сліпому тесті обходить iPhone 14, топовий софт, а головне  – доступний цінник в 349 доларів
  • Galaxy A54 – головний бестселер бренду 2022 року, але тепер він коштує ще дешевше. У нього все ще один з найкращих дисплеїв в своєму класі, потужний процесор та фотоможливості на рівні бюджетних флагманів. А ще є захист від вологи і пилу, стереодинаміки і NFC-модуль.
  • Pixel 7A  – якщо готові витратити 500 доларів, це практично ідеальний телефон. У нього компактний 6,1-дюймовий OLED-дисплей з частотою 90 Гц, спритний фірмовий процесор Google Tensor G2, одна з найкращих камер "за свої гроші", а отримувати оновлення він буде до 2026 року.

Відео дня
Pixel 7A 

Раніше УНІАН ділився топом найвитриваліших смартфонів – вони довше за інших тримають заряд. У ньому ви знайдете як дорогі флагмани, так і бюджетні моделі дешевше 300 доларів.

А якщо ви в пошуках пристрою, який не застаріє і через п'ять років, є рейтинг найпотужніших Android-смартфонів у світі. Всі вони з запасом тягнуть будь-які програми та ігри і при цьому не перегріваються.

Вас також можуть зацікавити новини: