Red Magic 8 Pro+ визнаний найпотужнішим смартфоном на Android в світі / фото Nubia

Розробники популярного бенчмарка AnTuTu склали свіжий рейтинг найпотужніших Android-смартфонів на сьогодні, доступних на міжнародному ринку. Він помітно відрізняється від аналогічного рейтингу для китайського ринку.

Станом на вересень, процесори Snapdragon від Qualcomm міцно закріпилися в лідерах – їх найчастіше можна зустріти у флагманських Android. Втім, один з процесорів конкурентів з MediaTek все ж зміг скласти їм конкуренцію.

  • Найпотужнішим Android-смартфоном у світі визнано Red Magic 8 Pro+ на базі Snapdragon 8 Gen 2, який дебютував ще у 2022 році. У смартфона 16 ГБ ОЗУ і 512 ГБ ПЗУ, він з запасом тягне будь-які програми та ігри і не перегрівається.
  • Як стверджує в AnTuTu, вбудований кулер на 20 000 оборотів в хвилину суттєво допомагає підвищити продуктивність.
  • Також у нього в арсеналі є ігровий чіп Red Core 2, який відповідає за геймерські фішки, на зразок правильної роботи тригерів, вібрації і підсвічування.

    Відео дня

Друге місце дісталося Asus Phone ROG 7, а третє – Xiaomi 13. Що цікаво, більш дорожча версія Xiaomi 13 Pro розмістилася лише на четвертому місці. В цілому, переможна десятка виглядає так:

Джерело: AnTuTu

Якщо вам тяжко вибрати новий смартфон, фахівці AnTuTu також ділилися топом найкращих Android-смартфонів 2023 року за співвідношенням ціни і продуктивності. У найбюджетнішій категорії лідирує Redmi Note 12 Turbo, а в найдорожчій – iQOO11 Pro.

Що стосується "народного" рейтингу, то найбільше в 2023 році користувачі задоволені Honor Magic V2 – це найлегший і тонкий смартфон в сегменті складних пристроїв. Окрім дорогих флагманів в топ-3 пробився недорогий апарат Realme.

Вас також можуть зацікавити новини: