Водафон збій в системі / колаж УНІАН, фото УНІАН, REUTERS

12 грудня стався масштабний збій в Київстар через хакерську атаку. Про проблеми з доступом до деяких послуг повідомляють також абоненти Vodafone. Зокрема, проблеми виникли з офіційним мобільним додатком Vodafone.

Не працює додаток Vodafone

Збій у Vodafone вплинув на офіційний мобільний додаток оператора. Додаток Vodafone наразі не працює. При спробі зайти в нього абонент побачить повідомлення про проведення технічних робіт. Сама компанія про технічні роботи не повідомляла.

Повідомлення в додатку Водафон-технічні роботи / скріншот

Через додаток користувачі Vodafone могли змінити тарифний план і подивитися його подробиці, а також дізнатися, скільки залишилося безкоштовних хвилин і мегабайт мобільного інтернету в поточному місяці. На щастя, є безкоштовна альтернатива додатку.

Відео дня

Vodafone - USSD коди

Для доступу до інформації про свій тариф можна набрати USSD коди в телефоні. Їх варто знати всім абонентам Vodafone - корисні команди безкоштовні і не вимагають доступу в інтернет. Ось деякі з кодів:

  • *101# - перевірити суму на рахунку і дізнатися свій тарифний план;
  • * 777 *1# - перевірити бонуси;
  • *101*444# - достроково підключити пакет послуг на місяць (сума за місяць спишеться з рахунку миттєво);
  • *104*+38хххххххххх# - відправити абоненту СМС "Передзвони мені";
  • *101*4# - перевірити залишок безкоштовних хвилин, СМС та Інтернету в цьому місяці.

Також всі абоненти Vodafone можуть безкоштовно зателефонувати оператору з будь-якими питаннями по обслуговуванню номера за номером 111.

Вас також можуть зацікавити новини: