У Windows 11 повернули швидкий доступ до "Диспетчера завдань" / фото ua.depositphotos.com

Днями Microsoft випустила свіжу тестову збірку 25211 для системи Windows 11. У ній нарешті повернули швидкий доступ до "Диспетчера завдань" при натисканні правою кнопкою миші по панелі завдань.

Про ці нововведення компанія повідомила у своєму блозі.

В оновленні на численні прохання також виправили помилку, через яку не працювала верхня частина "Провідника" з полем пошуку та адреси, коли застосунки були в повноекранному режимі. Також усунені різні помилки в "Пуску", панелі завдань і настройках.

Відео дня

Крім цього, утиліта Snipping Tool ("Ножиці") тепер включає опцію автоматичного збереження скріншотів, а учасники програми раннього доступу з останнім апдейтом повідомляють про можливість перестановки значків в області повідомлень.

В панель завдань Windows 11 повернули посилання на "Диспетчер завдань" / блог Microsoft

Поки такі нововведення були помічені тільки в тестовій збірці Windows 11, але найближчим часом вони стануть доступна всім охочим.

Зазначимо, що згідно зі свіжою статистикою Steam за серпень, "одинадцятка" встановлена на майже 25% комп'ютерах – і ця цифра зростає з кожним місяцем. 

Microsoft значно оновила Windows 11: що нового

20 вересня вийшло велике оновлення Windows 11 2022 Update (22H2). У ньому нарешті додали вкладки в "Провіднику", модернізували макети багатозадачності, а також оновили "Диспетчер завдань", який тепер може працювати в темній темі.

А ще, через довгий час, Microsoft таки повернула можливість перетягувати іконки на панель завдань і в застосунки через панель завдань. Ця "фішка" була однією з найбільш часто запитуваних у користувачів – вона була в попередніх версіях "вінди", але до Windows 11 дісталася лише через рік після релізу.

До речі, користувачі з ігровими ПК, які встановили оновлення, скаржаться на проблеми з продуктивністю в іграх і уповільнення роботи самої системи.

Вас також можуть зацікавити новини: