Вийшов кнопковий смартфон Qin F22 Pro на Android / фото Xiaomi

Компанія Xiaomi представила на ринку смартфонів своє нове творіння Qin F22 Pro, яке сам виробник нескромно охрестив "королем кнопкових телефонів".

Попри наявність кнопок й "ретро-дизайн", пристрій отримав сенсорний екран діагоналлю 3,5 дюйма, роздільною здатністю 640 х 960 пікселів і частотою оновлення 60 Гц, передає ITHome.

Всередині стоїть чіп MediaTek Helio G85 з 4 ГБ ОЗУ (LPDDR4) і 64 ГБ ПЗУ. Також є дві камери (2-Мп фронталка і основна на 8 Мп) і підтримка зарядки 10 Вт.

Відео дня

В ролі "операційки" виступає Android 12, тому можна завантажувати застосунки, як на звичайний смартфон. Модель доступна для покупки тільки в Китаї за 999 юанів (~4300 грн), але незабаром повинна з'явитися й на торгових майданчиках по типу AliExpress.

фото Xiaomi

Нагадаємо, раніше компанія Meizu випустила бюджетний клон iPhone 13 вартістю всього $100. Спереду у новинки є виріз у вигляді характерного "чубчика", а на тильній стороні дві камери, розташовані по діагоналі.

Також УНІАН писав про унікальний смарт-годинник, який працює до 50 днів без підзарядки. Підключаються вони до будь-якого смартфона, на якому встановлені Android 6.0 або iOS 9.0 і новіше.

Вас також можуть зацікавити новини: