Galaxy A54 однозначно один з найкращих бюджетних смартфонів на ринку / фото Samsung

Статистика показує, що доля флагманських пристроїв останніми роками зростає, але частіше за все споживачі все одно ретельно вивчатимуть бюджетні моделі. Так, з ними доведеться піти на деякі компроміси, серед яких потужний процесор або камера із зумом, але в більшості випадків ви знайдете все що вам потрібно за адекватну ціну.

Надійний портал Tom's Guide проаналізував бюджетний сегмент смартфонів і зібрав 7 якісних девайсів вартістю менше ніж 500 доларів. Показово, що пристроям Xiaomi тут місця не знайшлося.

  • Samsung Galaxy A54 – найкращий вибір для більшості людей. Цей апарат пропонує все, що ми хочемо від дешевого смартфона: великий і яскравий дисплей, тривалий час автономної роботи та чітку основну камеру.
  • Google Pixel 7a – найкраща камера. Цей "піксель" оснащений практично тим самим набором преміальних функцій, що й Pixel 7, але коштує помітно дешевше. А ще це ідеальний смартфон типу "наведи і знімай"
  • OnePlus 12R – найкраща батарея. Смартфон здатний пропрацювати на одному заряді 18 годин – у цьому плані він не тільки перевершує інші моделі у своєму ціновому класі, а й більшість флагманів, доступних на ринку. А швидка зарядка 100 Вт заповнить повністю батарею за 30 хвилин.
  • Nothing Phone (2a) – найкращий дизайн. Недорогі телефони зазвичай не мають такий гарний вигляд, як "нічого-смартфон", яким китайський стартап здивував ринок і споживачів. Дисплей і час автономної роботи також є його сильними сторонами.

Відео дня
Nothing Phone (2a)
  • Google Pixel 6a – "найкраща економія". Ідеальний варіант для любителів познімати, за умови, що нові функції 7a для вас не мають значення.
  • iPhone SE (2022) – найкращий доступний айфон. Не дозволяйте компактному розміру ввести вас в оману: SE-шка оснащена топовим як для своєї ціни функціоналом. Він працює швидко, має хорошу камеру та батарею на цілий день роботи.
  • OnePlus Nord N30 – найкращий смартфон до $300. Він не такий функціональний, як телефони вище, але й при цьому не такий дорогий. За обмеженого бюджету ви отримуєте тривалий термін служби батареї, швидку зарядку і великий дисплей із частотою 120 Гц: усе те, що люди шукають у бюджетнику.

OnePlus Nord N30

Раніше на ринку був представлений Motorola Edge 50 Pro, перший смартфон із сертифікацією Pantone: це означає, що апарат здатний максимально реалістично передавати кольори і відтінки шкіри. Це особливо важливо для портретної зйомки.

А популярний бенчмарк AnTuTu склав рейтинг "народних" смартфонів – ними власники задоволені найбільше. Окрім флагманів, у топ-3 пробився недорогий апарат Honor.

Вас також можуть зацікавити новини: