На Тернопільщині вилучили партію незаконно ввезеного кальянного тютюну (Фото)

Як повідомили у секторі комунікацій Головного управління ДФС у Тернопільській області, у ході проведення операції «Рубіж» працівниками податкової міліції спільно з працівниками управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Тернопільській області та Тернопільської митниці ДФС припинено протиправну діяльність одного із фізичних осіб-підприємців.

Встановлено, що він без передбаченої законом ліцензії здійснював зберігання та реалізацію кальянного тютюну іноземного виробництва без марок акцизного податку України. Даний продукт був ввезений на митну територію України з приховуванням від митного контролю.

На Тернопільщині вилучили партію незаконно ввезеного кальянного тютюну (Фото)

Реалізація протиправного товару здійснювалась у магазині Тернополя, а також через платформи онлайн-оголошень, акаунти в соціальних мережах «Instagram», «Facebook» та канал на «YouTube».

Відео дня

Під час проведення заходів у приміщенні магазину виявили орієнтовно 800 пачок тютюну для кальянів в упаковках по 50 та 100 грамів загальною вагою 50 кг виробників США, Туреччини, Йорданії, Казахстану.

Тютюнову продукцію вилучили.

Завдяки проведеним заходам упередили втрати бюджету від ненадходження акцизного податку в сумі більш як 140 тис. грн.