На Тернопільщині попередили чергову спробу несанкціоновано скинути сміття / фото Нацполіція

На Тернопільщині попередили чергову спробу несанкціоновано скинути сміття із Львівщини.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, до співробітників Монастирського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на території місцевого сміттєзвалища невідома вантажівка намагається незаконно скинути сміття. Правоохоронці виїхали на виклик.

Читайте такожНа Тернопільщині виявили несанкціонований скид двома вантажівками побутового сміття (фото)

Відео дня

На місці події поліцейські виявили фуру, завантажену сміттям. З’ясувалося, вантажівка приїхала з Львівщини. Водій, отримавши замовлення від невідомого, з яким контактував по телефону, мав вночі вивантажити відходи на території Монастириського сміттєзвалища. Машина застрягла і тому водій не зміг здійснити задумане.

На водія-порушника Державна екологічна інспекція склала адмінпротокол за статтею 82 КУпАП ( порушення вимог щодо поводження з відходами під час їх збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізації, знешкодження, видалення або захоронення).

Інформацію про даний факт правоохоронці внесли в журнал Єдиного обліку, триває перевірка.

Правоохоронці зазначають, що це вже не перший подібний випадок, коли на території області намагаються незаконно скинути сміття, завезене з Львівщини. Кількома тижнями раніше на Зокрема у квітні такі факти були зафіксовані на сміттєзвалищі Бучача та на території села Озеряни.