Весь острів обвішаний ляльками / Фото: Eyepix Group / BEEM

Острів ляльок, розташований недалеко від Мехіко (Мексика), став найстрашнішою туристичною визначною пам'яткою через тисячі ляльок на деревах.

Про це повідомляє The Sun.

У 1950-х роках на острові жив священик Хуліан Сантана Баррера (Don Julian Santana Barrera). Він опинився там після вигнання з рідного міста за релігійні забобони. Одного разу служитель почув крики потопаючої дівчини і поспішив на допомогу.

Відео дня

Читайте такожКиїв увійшов до ТОП-50 найбільш дружніх міст світу

Чоловік не встиг врятувати її і знайшов у воді тільки ляльку, яку потім повісив на дерево в пам'ять про загиблу. До своєї смерті в 2001 році Баррера розповів легенду: він стверджував, що став знаходити у водах каналів біля острова ляльок і вішав їх на дерева, щоб заспокоїти примари потонула дівчини.

Священик помер на тому ж острові, залишивши після себе моторошних пластикових і ганчіркових ляльок на деревах. Він став єдиним чоловіком, який коли-небудь жив там. Туристи почали дізнаватися про місце і приїжджати на острів, незважаючи на чутки про те, що дух потонула дівчата ще блукає там.

Прочани розповідають, що острів виглядає дійсно страшно. Багато ляльок вкрилися павутиною і цвіллю. Деякі голови іграшок насаджені на палиці, що стирчать із землі.

Факт смерті дівчини з легенди Баррери не був доведений, але туристи з усього світу приїжджають на острів, щоб побачити вживу це дивне місце.