У лютому FlixBus вийшов на ринок Африки / uvidpustku.com

Автобусний оператор FlixBus оголосив про початок рейсів у Африку (Марокко) та анонсував у 2020 році вихід на ринок країн Балтії і розвиток внутрішніх рейсів в окремих країнах, включно з Україною.

Читайте такожУ FlixBus назвали кількість перевезених у 2019 році пасажирівЯк повідомили в компанії, у лютому оператор вийшов на ринок Африки, запустивши свої перші два автобуси з Марокко до Франції.

«Нові маршрути з'єднали 27 французьких міст з 9 марокканськими, в тому числі Марракеш, Рабат, Фес, Мекнес, Танжер та Касабланку», – говориться у повідомленні компанії.

Відео дня

У FlixBus додають, що успіх на українському ринку спонукав до подальшого розвитку в регіоні, наступний крок – вихід у країни Балтії.

«У 2020 році FlixBus має на меті з'єднати Естонію, Латвію та Литву міжнародними рейсами з західною Європою», – додали в компанії.

Крім цього, на 2020 рік компанія анонсувала розвиток внутрішніх рейсів у трьох країнах – Великобританії, Португалії та Україні.

Як відомо, у 2019 році FlixBus вийшов на український ринок, запустивши регулярні міжнародні рейси, які об’єднують 10 українських міст (Київ, Львів, Одеса, Житомир, Рівне, Вінниця, Умань, Хмельницький, Тернопіль та Ужгород) прямими сполученнями з 44 містами Європи.

Раніше УНІАН повідомляв, що FlixBus обладнав сонячними панелями міжміський автобус.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.