Turkish Airlines скасувала польоти до Італії / фото facebook/LvivAirport

Авіакомпанія Turkish Airlines відсьогодні, 1 березня, призупиняє пасажирське авіасполучення з Італією через спалах коронавірусу COVID-19.

Про це повідомляє Simple Flying

Читайте такожЧерез страх коронавірусу українці відмовляються від путівок, однак туркомпанії не поспішають повертати гроші (відео)

Відео дня

Таке рішення прийнято відповідно до директиви Центру контролю та профілактики захворювань, що рекомендує мандрівникам уникати подорожей до Італії.

«Авіакомпанія завжди ставить безпеку подорожей на перший план. Turkish Airlines буде продовжувати стежити за останніми подіями щодо ситуації з національними та міжнародними органами охорони здоров’я та вживати відповідних запобіжних заходів», - зазначачають у Turkish Airlines.

Раніше авіакомпанія вже скасувала всі рейси до Китаю та Ірану, які найбільше постраждали від спалаху COVID-19.

Як повідомляв УНІАН, про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань влада Китаю заявила наприкінці грудня 2019 року. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу – 2019 nCoV. Він передається від людини до людини, інкубаційний період триває від 2 до 12 діб. 

Всесвітня організація охорони здоров'я 28 лютого у зв'язку з поширенням коронавірус в Європі підвищила оцінку ризику його поширення на глобальному рівні до "дуже високого".

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.