Національний парк  у Канаді / фото прес-служба 1+1

У новій серії програми «Великі випуски з Антоном Птушкіним», яка вийде вже цієї неділі о 10.45 на каналі «1+1», відомий мандрівник розповість глядачам про одну з найбільших і найкрасивіших країн – Канаду.

Про повідомляє прес-служба 1+1.

Антон Птушкін подорожує світом сам - без режисерів, сценаристів, операторів і продюсерів. Він знімає на своєму шляху все, що потрапляє в об'єктив його камери - як популярні туристичні локації, так і маловідомі місця, спілкується з сотнями цікавих людей і показує, як живуть українці в різних країнах. А потім ділиться власними враженнями від подорожі.

Відео дня

Читайте також"Великі випуски з Антоном Птушкіним": топ-5 дивовижних фактів про Австралію (фото)

У новому великому випуску з Канади Антон Птушкін пролетить величезну країну з Заходу на Схід, відвідавши на шляху одні з найвідоміших канадських міст - Торонто і Ванкувер. Побуває на Ніагарському водоспаді і в найкрасивіших Національних парках, щоб показати, як в одному місці можна насолодитися краєвидами гір, річок, водоспадів і кристально чистих блакитних озер.

Топ-5 найбільш незвичайних пригод в Канаді 

Подивитися на міграцію косаток

Одне з найбільш захоплюючих і незвичайних занять в Канаді - спостерігати за косатками. Недалеко від узбережжя Ванкувера проходить міграційний шлях цих гігантських ссавців, які перепливають через простори Тихого океану. Антон Птушкін поїде в одну з бухт Ванкувера і зробить вражаючі кадри, як повз човни пропливає група неймовірних розмірів косаток, виринаючи і виплескуючи фонтани води в безкрайній океан.

На гідролітаку з Ванкуверу можна полетіти навіть в Америку / фото прес-служба 1+1

Політати на гідролітаку над Ванкувером

У Ванкувері для сміливих мандрівників знайдеться ще одна цікава пригода - політ на гідролітаку. У місті працює одна з найбільших в світі авіакомпаній, що спеціалізується на гідропланах. Вона має в своєму розпорядженні флот з 40 гідролітаків і щорічно перевозить півмільйона пасажирів. При тому на гідролітаку з Ванкуверу можна полетіти навіть в Америку, а можна просто вирушити в оглядовий рейс, подивившись з висоти на захоплюючі краєвиди великого мегаполісу і неосяжних водних просторів затоки.

Вирушити в 7-денний «круїз» на елітному потязі

У Канаді Антон Птушкін розповість глядачам про один дуже незвичайний елітний потяг, який називається Роккі Маунаніер. Поїздка на ньому більше схожа на туристичний круїз. Пасажири купують досить дорогі квитки на потяг і тиждень подорожують з Калгарі в Ванкувер, проїжджаючи через найкрасивіші природні куточки країни. Сервіс в такій поїздці на найвищому рівні - людей з потяга зустрічають червоні доріжки і автобуси, які на кожну ніч доставляють їх у готель.

На льодовик Атабаска можна заїхати на великій машині - айсексплорері / фото прес-служба 1+1

Піднятися на льодовик Атабаска

Частина величезної території Канади покрита льодовиками, на один з яких і спробує піднятися Антон Птушкін. В районі міста Джаспера знаходиться льодовик Атабаска, побувати на якому пропонують і туристам. А заїхати на сам льодовик можна на великій машині - айсексплорері. На вершині Антон покаже дивовижний ландшафт, сформований льодовиком за мільйони років, а також спробує пройтися мостом, що підноситься на висоті 280 метрів над ущелиною.

У Канаді можна насолодитися краєвидами гір та лісів / фото прес-служба 1+1

Зустріти дикого грізлі

Багато хто чув про те, що Канада - це країна ведмедів. І це абсолютна правда, адже тут легко можна зустріти дику тварину в її звичайному середовищі проживання. Наприклад, у багатьох парках і лісах в місцях для пікніків на столах навіть прикручені пам'ятки «Як поводитися у випадку зустрічі з ведмедем». Антон Птушкін спробує перевірити, чи дійсно легко зустріти ведмедя в Канаді, і вирушить на пошуки знаменитого канадського грізлі.

Як повідомляв УНІАН, Антон Птушкін розповів, чому Нова Зеландія - це країна-мрія для кожного мандрівника.

Підписуйтесь також на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.