Дмитро Комаров в Китаї / фото прес-служби 1+1

У новому випуску тревел-шоу "Світ навиворіт", вийшов в ефір на каналі "1+1" 21 жовтня, мандрівник Дмитро Комаров вирушив в один з найбільш незвичайних розважальних парків у Китаї, щоб показати, що насправді відбувається за його стінами.

Читайте такожДмитро Комаров: Рахів – центр Європи, водоспад Шипіт, Драгобрат, Денеші... В Україні безліч місць, які можна зробити надприбутковими

Як повідомляє прес-служба "1+1", у китайській провінції Юньнань недалеко від міста Куньмін місцевий підприємець заснував тематичний парк розваг, який викликав масу суперечок у всьому світі. Він витратив 14 мільйонів доларів на створення королівства з мініатюрними декораціями, потрапляючи у яке туристи занурюються в атмосферу справжньої казки. Парк нагадує Діснейленд з фігурами ельфів, фантастичними замками, сходами і воротами.

Але тут немає звичних американських гірок і солодкої вати, а його головні мешканці - люди з карликовістю. Артисти, актори і танцюристи, чий зріст нижче звичайного, приваблюють в це королівство мільйони туристів.

Дмитро Комаров вирушив до парку не просто як глядач, а щоб дізнатися зворотну сторону життя акторів - чим вони живуть, як працюють, чому вибрали для себе таку сферу, і як ставляться до туристів, які приїжджають подивитися на їх виступи.

"Артисти готуються до виступів і ставляться до них як до роботи, після якої у них починається вже звичайне життя - з друзями, визнанням і любов'ю", - розповів Дмитро Комаров.

У парку телеведучий познайомився з найголовнішим жителем казкового міста - чоловіком, який у всіх виставах грає роль короля. Він провів для "Світу навиворіт" екскурсію по великій території парку розваг, показав, як облаштований побут артистів, розповів, чому вони з'їжджаються зі всієї країни, щоб працювати там, а також поділився своєю історією кохання.

За традицією програми, "Світ навиворіт" влаштував для жителів цього казкового міста справжній сюрприз і подарував незабутню пригоду, яку вони не забудуть ще дуже довго.

Нагадаємо, однією з особливостей програми "Світ навиворіт" є незвичайні герої, цікаві особистості та прості люди з усього світу, чиї життєві історії торкаються сердець і запам'ятовуються глядачам надовго. Знайомлячись з ними через екрани телевізорів, телеглядачі ще раз переконуються в тому, що не дивлячись на зовнішні відмінності, люди по всьому світу мають однакові бажання, радості і прагнення.

"Відмінності у зовнішності не можуть бути предметом для насмішок або образ, а тим більше, ставати перешкодою на шляху до мрії і щастя. Актори цього міста - маленькі люди з великими серцями. Вони нічим не відрізняються від нас з вами. Вони точно так само мріють про прості речі, хочуть любові і поваги", - розповів Дмитро Комаров в програмі.

Попередні випуски програми "Світ навиворіт" про Китай