фото kyivcity.gov.ua

Біля будівлі Київської міської державної адміністрації на Хрещатику, 36 закріпили QR-код, завдяки якому можна сфотографуватися з цифровою проекцією посла Німеччини Анкою Фельдгузен.

Як повідомляє прес-служба КМДА, арт-проект #ВіртуальноРазом реалізовано в рамках Тижнів Німеччини в Україні, які цьогоріч тривають онлайн із 3 до 23 жовтня.

Долучитися до #ВіртуальноРазом та зробити фотознімки можуть усі охочі. Ті, хто візьмуть участь у вікторині Єдності на сторінці Посольства ФРН у Facebook, також матимуть можливість виграти чудовий приз. Оголосять переможця на цій сторінці в прямому ефірі 19 жовтня о 14:00.

Відео дня

«Роз’єднаність і єдність. Знайти одне одного, познайомитись ближче – це дуже важливі теми для Німеччини цього року, адже ми святкуємо 30 років німецької єдності. Однак цього року Covid-19 у багатьох сенсах відокремив нас один від одного. Події в режимі офлайн та особисті зустрічі стало важко здійснити. Зате сучасні технології дозволяють нам наблизитися одне до одного іншими способами», – йдеться на сайті Посольства Німеччини.

Також наліпки з QR-кодами з’являться в 15 містах України.

Проект реалізовано за організаційної підтримки посольства та Генерального консульства Федеративної Республіки Німеччина та партнерів: шкіл, університетів, неурядових організацій, медіа, музеїв і художніх галерей.

Цифрова проекція посла Німеччини Анки Фельдгузен  біля КМДА / фото kyivcity.gov.ua

Туризм у Києві: що вас може зацікавити