В "Пирогово" пройде велика туристична виставка / фото Марина Григоренко

На території Національного музею народної архітектури та побуту України "Пирогово" у Києві 22-24 серпня 2021 року пройде великий туристичний фестиваль "Мандруй Україною".

Як зазначають організатори заходу, незвичайний фестиваль-ярмарок народно-художніх промислів та туристичних маршрутів України буде приурочений до 30-ї річниці Незалежності України та об’єднає всі регіони країни в одному місці.

Зокрема, кожен з 24 регіонів України та Автономна Республіка Крим презентують свій туристичний, культурний і гастрономічний потенціал. Гості ярмарку зможуть взяти участь в будь-якому з майстер-класів, купити сувеніри, локальні продукти, а також насолодитися гучним святом та подивитись виступи кращих творчих колективів з українських регіонів.

Відео дня

Як пояснюють ініціатори заходу, одна з головних цілей фестивалю – розкрити туристичний потенціал кожного регіону та куточка України. Тож кожного дня під час фестиваль представники обласних державних адміністрацій та туристичних магнітів презентуватимуть свої регіони та найвизначніші й найцікавіші для туриста локації.

На гостей заходу чекатимуть:

  • Різноманітні майстер-класи з традиційних українських ремесел, де всі охочі зможуть взяти участь та навчитися новому;
  • Презентації різних регіонів України від представників ОДА та туристичних магнітів;
  • Інформативні виступи та дискусії, акцентовані на туризмі;
  • Ярмарок, де ви можете придбати традиційні сувеніри, локальні продукти та багато іншого;
  • Фуд-корт та лаунж зона для відпочинку та спілкування.

Фестиваль організований під патронатом Державного агентства розвитку туризму України, за підтримки спілки VISIT Ukraine, Міністерства культури та інформаційної політики України та Global Talent Ukraine. 

Вхід на фестиваль – безкоштовний. Вхід до музею "Пирогово": дорослий – 80 грн, дитячий – 40 грн.

Читайте такожУ Києві представили стратегію просування туристичного бренду України у світіЯк раніше повідомляв УНІАН, також 23-24 серпня 2021 року в Києві на території ВДНГ відбудеться національний фестиваль повітряних куль "Монгольф’єрія. Я – громадянин", приурочений до 30-річчя незалежності України.

Крім того, 20 серпня на території ландшфтного парку "Співоче поле" стартує виставка квітів до Дня Незалежності. Створюватись квіткові шедеври будуть вже традиційно з колеусів, хлорофітуму, бегонії, альтернатери, сеткреазії та інших яскравих рослин.