Так проходив зимовий фестиваль повітряних куль «Монгольф'єрія» / фото УНІАН (Олексій Іванов)

У Києві 23 серпня 2021 року на території Національного комплексу "Експоцентр України" (ВДНГ) відбудеться національний фестиваль повітряних куль "Монгольф’єрія. Я – громадянин", приурочений до 30-річчя незалежності України.

Як повідомляють організатори заходу, учасники побачать виставу величезних аеростатів та виступи українських артистів.

Зокрема, протягом двох днів на виставковому полі ВДНГ працюватимуть 15 повітряних куль, що влаштують найбільшу фото-локацію Києва. Після заходу сонця аеростати будуть світитися вогнем у супроводі світлових прожекторів. Учасники фестивалю зможуть насолодитися видовищним шоу та здійснити підйом на повітряній кулі.

Відео дня

В програмі фестивалю також заплановані виступи артистів, унікальна вистава повітряних гімнастів, DJ-сет та інші культурно-розважальні заходи.

Читайте такожЗеленський презентував заходи до 30-го Дня Незалежності України: військовий парад, концерт, святкове шоу

Участь у заході можлива за попереднім замовленням квитків на офіційному сайті фестивалю. Організатори просять слідкувати за новинами на сайті проекту, тому що повітроплавні заходи залежать від погодних умов.

Фестиваль повітряних куль "Монгольф’єрія. Я – громадянин" проводиться за фінансової підтримки Українського культурного фонду. 

Як повідомляв УНІАН, вперше фестиваль повітряних куль "Монгольф'єрія" пройшов у Києві у грудні 2020 року.