Виставка квітів "Планета диких тварин" триватиме до 1 серпня / фото Марина Григоренко

На території ландшафтного парку "Співоче поле" у Києві в повному розпалі щорічная виставка квітів, яка цього року отримала назву "Планета диких тварин".

УНІАН.Туризм також нарешті побував на виставці та приніс звідти для наших читачів яскравий фоторепортаж.

Цього разу композиції створили у вигляді екзотичних тварин - деякі з них до 5 метрів заввишки. Виставка має 10 тематичних локацій, для оформлення яких використали близько 500 тисяч квітів.

Відео дня

"У столичному парку Співоче поле з’явилися крокодили, черепахи, слони, страуси та інші 3D композиції, зроблені із квітів та декоративних рослин. Для створення об’ємних фігур використані металеві конструкції, дерево та понад 500 тисяч квітів-однорічників, серед яких альтернатери, цинерарії, бегонії, колеуси, петунії, сурфінії, сальвії тощо", – розповіли раніше організатори.

Виставка триватиме до 1 серпня 2021 року, а 13 серпня на "Співочому" відкриють вже нові експозиції - до Дня незалежності України.

Зазначимо, за час майже річного карантину на "Співочому полі" провели ребрендинг та реконструкцію. Серед іншого, там з'явилося повноцінне кафе, зручний фуд-корт, сучасний санвузол та кіоск з сувенірною продукцією. 

Як раніше повідомляв УНІАН, влада Києва 1 липня 2021 року оголосила про запуск проекту з підготовки волонтерів для туристичної галузі та промоції столиці.