Azur Air Ukraine змінила назву та відновила польоти / фото ua.depositphotos.com

Авіакомпанія Azur Air Ukraine, яка нещодавно змінила назву на Skyline Express, щоб не асоціюватися зі своєю материнською компанією – однойменним російським авіаперевізником, відновила польоти після річної перерви.

Як пише avianews.com, авіаперевізник під новою назвою почав здійснювати рейси з Європи на курортні напрямки на нещодавно отриманому літаку Boeing 757-300 з реєстрацією UR-SLE.

Зокрема, 26 травня 2023 року Flightradar24 зафіксував польоти цього авіалайнера між Катовіце, Варшавою та болгарським морським курортом Бургас.

Відео дня

Коли Azur Air Ukraine змінила назву

За даними державного реєстру юридичних осіб, авіакомпанія Azur Air Ukraine змінила назву на Skyline Express у березні 2023 року. Перейменування Azur Air Ukraine може бути пов’язане з бажанням власників продовжити роботу української авіакомпанії, але щоб вона не асоціювалася з Росією, пише видання.

Зазначається, що авіакомпанія Azur Air афілійована з туроператором Anex Tour, який активно працює на російському та українському ринку. При цьому спочатку Azur Air Ukraine мала назву "Ютейр-Україна" та функціонувала як дочка російської авіакомпанії "Ютейр". У 2015 році авіакомпанію викупили структури Anex Tour, і вона отримала назву Azur Air Ukraine.

Зараз у Росії продовжує роботу, виконуючи рейси до Туреччини, авіакомпанія Azur Air, яку влада США внесла до санкційного списку.

Нагадаємо, раніше УНІАН.Туризм розповідав, як в Україні досі працюють пов'язані з Росією туристичні компанії.

Вас також можуть зацікавити новини:

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.