Потрапити з Києва в Самарканд можна буде за 5 годин / фото ru.wikipedia.org

Українська авіакомпанія-лоукостер Bees Airlines запускає перші в історії нашої країни прямі рейси з Києва в Самарканд (Узбекистан).

Як передає кореспондент УНІАН, презентація нового авіанапрямку пройшла в посольстві Узбекистану в Україні.

Продаж квитків на рейси Київ-Самарканд-Київ відкрився 9 серпня. Рейси в азіатське "місто тисячі легенд" будуть виконуватися з аеропорту "Жуляни" (Київ) з 30 серпня по понеділках.

Відео дня

Як зазначив комерційний директор Bees Airlines Олександр Джіджора, ціни на квитки стартують від 159 доларів (близько 4260 грн).

Читайте такожУкраїнські авіакомпанії запускають нові рейси за кордон: список маршрутів"Це цілком приємна ціна, враховуючи, що політ триває 5 годин і не вимагає пересадки", – зазначив він.

Він сподівається, що численні гастро-тури, культурні та історичні пам'ятки дозволять кожному українському туристу відкрити для себе свій Самарканд.

Як повідомляв УНІАН, також у червні Державна авіаційна служба України дозволила виконувати нові регулярні рейси з Києва в два узбецьких міста – Самарканд і Ургенч – і української авіакомпанії SkyUp Airlines.

Що відомо про авіакомпанію Bees Airline

Авіакомпанія Bees Airline була зареєстрована в кінці 2019 року. Аеропортом базування є Міжнародний аеропорт "Київ" (Жуляни) імені Сікорського.